Wij herstellen uw PC, Mac, laptop en tablet

Problemen met je laptop of computer?

Ons team heeft jaren ervaring in IT, software en randapparaten. Wat het IT-probleem ook is, wij kunnen het voor je oplossen. Van een trage laptop tot virussen verwijderen, je bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle en professionele oplossing.

slide 01

Duidelijke oplossing en kosten

Voor zowel de thuisgebruiker als ondernemer bieden wij it-oplossingen. Onze medewerkers zijn specialisten ter zake en hebben een jarenlange ervaring. Vooraf maken wij heldere (prijs)afspraken zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Meerwerk gebeurd altijd in overleg.

Nadat jouw computer of laptop door ons onder handen werd genomen, ben je zeker dat het systeem weer in optimale conditie is. Door het juist en vakkundig uitvoeren van een computeronderhoud wordt de levensduur van je systeem eveneens aanmerkelijk verlengd.

Periodiek onderhoud is van essentieel belang wanneer het systeem intensief wordt gebruikt voor bijvoorbeeld studie of werk. Het onderhoud kan bestaan uit het installeren van de laatste updates van het besturingssysteem of stuurprogramma’s, het verwijderen van schadelijke bestanden tot het optimaliseren van instellingen, en nog veel meer.

Onderhoud

Computers en laptops zijn statisch en trekken daarom stof aan. Bij het niet tijdig en vakkundig reinigen, kan stofophopingen uiteindelijk leiden tot ernstige problemen. Er komt heel wat bij kijken bij een compleet, professioneel computeronderhoud.

Kies voor PCMedic.be

Kies je voor PCMedic.be als je een computer of laptop probleem hebt? Dan kies je voor snelle, betaalbare en eerlijke kwaliteit. Geen probleem is voor ons te gek en waar mogelijk komen we graag bij jou aan huis of op kantoor.

Dit zijn enkele voorbeelden van vaak voorkomende problemen :

  • Trage computer
  • Traag draadloos netwerk of een slecht WiFi signaal
  • Laptop scherm gebroken
  • Problemen met e-mail
  • Defecte harde schijf
  • Problemen met drivers
  • Printer wil niet printen
  • Virus, malware en adware verwijderen

Zelfs indien het materiaal niet bij ons aangekocht werd, helpen wij je graag uit de nood.

Vragen en/of opmerkingen?

Nog niet overtuigd of heb je een vraag over jouw specifiek IT-probleem? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je probleem professioneel en snel verhelpen. Wij voorzien je graag snel en deskundig van advies. Ons contacteren kan via onze contactpagina.